CMS modules by everest poker.

Mobilflotta

, avagy a telefonálás egy új dimenziója!

 

A mobilflottaegy olyan rendkívül praktikus és főként felhasználóbarát szolgáltatás, mely keretében a

flotta tagjai

teljesen ingyen beszélhetnek egymással, illetve az egyéni előfizetéseknél jóval kedvezőbb percdíjon hívhatnak bárki mást is, aki nem a flotta tagja.

Talán Önnek is van pár olyan ismerőse, akik olykor csak megcsörgetik azt remélve, hogy majd visszahívja, aztán azzal a kifogással állnak elő, hogy lemerült az egyenlegük, nincs pénzük azt feltölteni. Ez egy mindenkinek kényelmetlen szituáció, pedig a percalapú számlázás valóban nagyon drága. A mobilflotta viszont sokkal kényelmesebbé teszi a telefonálást, hiszen a

flottatagok ingyen

, amíg más ismerősök minimális összeg fejében hívhatóak.

A mobilszámla egyenleg folyamatosan követhető, avagy láthatja, hogy mennyit beszélt és mennyit kell majd fizetnie. A mobilflotta felettébb kedvező percdíjai, valamint egyes flottacsomagoknál a másodperc alapú számlázás és a teljes egészében

lebeszélhető előfizetési díj

által olyan alacsony lesz a telefonszámlája, amit nem is remélt eddig.

Egy bizonyos flottához persze akkor lehet csatlakozni, ha ismeri a flotta kezelőjét,kapcsolatban ál a flottát kezelő céggelés engedélyt kap a csatlakozáshoz. Némely mobilflottákhoz csak cégek, ám másokhoz magánszemélyek is csatlakozhatnak. Érdemesebb olyan flottához csatlakozni persze, amelyhez magánszemélyek is csatlakozhatnak, hiszen az csak természetes, hogy minden céges flottatag szeretne a családtagjaival is ingyen beszélni.

A mobiltelefon flották elsődleges célcsoportja a nagyvállalatok voltak. Napjainkban viszont már szinte bárki számára könnyedén elérhető a mobilflotta, ha a flotta kezelő elegendő előfizetőt nyer meg magának. Csatlakozzon Ön is bátran céggel vagy csatlakozzon, mint magánszemély, csatlakoztassa a főnököt, a cégének beosztottjait és a beosztottak családtagjait. Egyszóval csatlakoztasson mindenkit és beszéljen minden kedves ismerősével ezentúl ingyenesen!

Mobil flotta de milyet?Mobil flottát , de melyiket?

Ez attól függ, Ön havonta mennyit költ telefonszámlára, mennyit beszél, mit tart előnyösebbnek a szolgáltatások közül. Lehetőség van ingyen SMS küldésre, rendkívül alacsony percdíjakra, olcsó mobilinternet szolgáltatásra. Bővebb információért keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Mobilflottákhoz való  csatlakozás előnyei:


  • Alacsony percdíjak!
  • Másodperc alapú számlázás!
  • Akár készüléket is választhat!
  • Több szolgáltató ajánlata!
  • Akár 100%-ban lebeszélhető havidíjak!
  • Tarifahűség nélkül, vagy 1-2 év!
  • A flottatagoknak lehetőségük van egymás közt ingyen, korlátlanul beszélni, ezáltal havonta több ezer forintot takaríthatnak meg!
  • A mobilflotta csoportba meghívhatja családtagjait, barátait, ismerőseit, kollégáit.
  • Tapasztalatok alapján akinek a mobiltelefon számlája havi 10 000 ft körül mozog, nálunk mobil flottatagként 5000 ft körüli lesz a kedvezményes beszélgetése!


Kérje tájékoztatónkat, e-mailben bővebb információt kap a csatlakozási lehetőségről.
http://www.mobilflottatelefon.hu/

Mobil flottákhoz csatlakozás lehetséges magánszemályként éscégként is?


Természetesen igen!